HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
Nakışlı çoraplarda sonbahar rüzgarı!

Nakışlı çoraplarda sonbahar rüzgarı!

Bütün yaz severek giydiğin renkli, desenli, nakışlı çoraplar, sonbaharda da en sevdiğin olacak. Özel tasarımlara sahip, sonbaharın bütün renklerini taşıyan nakışlı çoraplar özel çorap kutusu ile senin için hazırlandı. Meyve, hayvan ve karakter işlemeli nakışlı çoraplar pastel renklerle buluştu ve sonbaharın en güzel renklerini adımlarına taşıdı. Renkli ve desenli çorap modası her mevsime özel renk ve tasarımlarla dört mevsim kullanıma uygun. Yazın neşesi, canlılığı eğlenceli çoraplar bütünleşirken, sonbaharda da en özel esprili tasarımlar seni bekliyor. Socks Stations’ta dilediğin renk, boy ve tasarımda çorabı seç, kampanyalı fiyatları kaçırma!

Nakışlı çoraplar en özel tasarımlar

Dört mevsim adımlarına neşe ve eğlence taşıyan Socks Stations çorap çeşitleri, uzun çorap, diz üstü çorap, kışlık çorap, yün çorap seçenekleriyle de sonbahar ve kış aylarının en çok giyilenleri olacak. Kadın ve erkek çorap çeşitleriyle zengin bir tercih imkanı sunan nakışlı çoraplar da yeni renkleri çok seveceksin. Sarı, kahverengi, haki yeşil, hardal, siyah, gri, mürdüm, turuncu, kırmızı, mavi ve daha birçok canlı ve pastel renk bir birinden özel tasarımlarla işlendi. Nakışlı çoraplar içerisinde en sevdiğin desenleri bir araya getirebilir, kendi çorap kutunu oluşturabilirsin. Oluşturulan özel nakışlı çorap kutularından da tercih ederek tarzını yansıtan çoraplara avantajlı fiyatlarla kavuşabilirsin!

Adımlarında sonbahar esintisi

Socks Stations, erkek & kadın çorap ve çocuk çoraplarda da en iddialı ve eğlenceli tasarımlar sunuyor. Özel çorap kutularıyla hazırlanan kampanya dahilinde özellikle sonbaharı yansıtan nakışlı çorap çeşitleri kadın, erkek ve çocuk herkesin kendine özgü tasarımlara sahip. Meyveler, hayvanlar, papatyalar ve kaktüslerin yer aldığı nakışlı çorap tasarımları çok özel fiyatlarla sunuluyor. Hayvanlı, çiçekli, meyveli nakışlarla tasarlanan çorapları bir araya getiren 7’li nakışlı çorap kutusu senin için hazırlandı. İstersen sadece meyve desenli nakışlı çoraplardan oluşan 6’lı meyveli nakışlı çorap kutusunu da tercih edebilirsin. İster tek tek, istersen özel çorap kutunu hazırlayarak alacağın nakışlı çoraplar adımlarında sonbahar esintileri hissettirecek.

Nakışlı çorapların yanı sıra birçok farklı tasarıma sahip desenli çorap Socks Stations’un zengin seçenekleri arasında. Yılbaşı çorapları, çizgili çoraplar, patik çoraplar ya da yün çoraplar… İstediğin tüm çorap çeşitleri ve desenleri Socks Stations’da…