HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
Renkli Çorapta Büyük Yaz Kampanyası!

Renkli Çorapta Büyük Yaz Kampanyası!

Heyecanla beklenen yaz çoraplarınıza da geldi. Birbirinden renkli ve en güzel yaz desenleriyle tasarlanan çoraplar, büyük yaz kampanyasıyla birlikte adımlarınıza eşlik edecek. Yazın en güzel meyveleri, birbirinden eğlenceli tatil aktiviteleri, eğlence, espri ve yaz ateşi en özel tasarımlarla çoraplarınızda. Canlı renklerle bir araya gelen yaza uygun ince ve yumuşak yapıya sahip sağlıklı çoraplar, yaz aylarında da ayak sağlığınızı korurken sizleri çok eğlendirecek. Yaza eğlence ve espri katacak çoraplar, Socks Stations’un büyük yaz kampanyasıyla sunuluyor.Yaz Meyveleri Adımlarınıza Eşlik Etsin!

Spor aktivitelerinize eşlik edecek klasik çizgili, renkli, meyve, çiçek, hayvan desenli birbirinden özel tasarımlara sahip tenis çoraplarla ayaklarınız spor ayakkabı içerisinde rahat edecek. Tenis boy çorapların desenleri ise şort, pantolon ve çoraplarınızla uyum sağlayacak tarzınızı yansıtacak. Tenis boy çorapların yaza özel hazırlanan serisindeki beyaz zemin üzerindeki yaz meyveleri ise yazın enerjisiyle buluşturacak. Ananas, çilek, kiraz, karpuz ve limon desenli çoraplarla yazın ferahlığını yaşayın. Bilek Boy Desenli Çoraplarla Yazın Esprisini Yakalayın!

Yaz için hazırlanan özel tasarımlı çoraplardan bir diğeri ise bilek boy, topuk üstünde küçük dokunuşlarla fark yaratan çoraplar. Son günlerin en çok tercih edilen eğlenceli bilek boy çoraplarla, farkınızı gösterin. Emoji ve surat ifadeleriyle gününüze espri katan çoraplar, çiçek, hayvan ve meyve desenleriyle yazın coşkusunu yansıtıyor. Ayakkabınızdan görünen küçük bölümlere işlenen minik desenler bu yaz en çok tercih edilen renkli ve desenli çorap çeşitleri oldu. Socks Stations’un büyük yaz kampanyası içerisinde hazırladığı  nakışlı çorap kutusu ise modanın öncüsü olacak. Sevimli, kızgın, gözlüklü, duygusal kedi yüzü ifadelerinin özel ipliklerle nakışlandığı bu çorapları kaçırmayın.Babet Çoraplarıyla Yazın Enerjisini Adımlarınıza Taşıyın!

Yaz aylarında en çok tercih edilen ayakkabı çeşidi olan babetler için de birbirinden özel yaz tasarımları sizleri bekliyor. Bilek ve babet çoraplarda en zengin çeşidi sunan Socks Stations’un büyük yaz kampanyasında özel renk ve tasarımlara sahip babet çoraplar, sizleri bekliyor. 12’li rengarenk çizgili babet çorap kutusu, 12’li hayvanlar ve meyveler babet çorap kutusu, 10’lu bilekler ve babetler çorap kutusu şeklinde özel hazırlanan kutulu çorapları tercih edebilir veya tek tek kendi kutunuzu oluşturabilirsiniz. Yaz renklerini ve yazın tüm güzelliklerini adımlarınıza taşıyacak çoraplarla yazınıza neşe katın ve Socks Stations’un büyük yaz kampanyasını kaçırmayın!