HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
HIZLI TESLİMAT & ÖZEL KUTULU GÖNDERİM
Yaz ile birlikte renkli çoraplar coştu!

Yaz ile birlikte renkli çoraplar coştu!

Renkli çorap modası yazın da çok eğlenceli. Bahçeler, parklar, sahiller ve yazlıklar şenlenirken, renkli çoraplar da yaz neşesini ayaklarınıza taşımaya devam ediyor. Çok sevilen desenli ve renkli penye çoraplar, en güzel tasarımlarla buluştu. Socks Stations’un penye çorap koleksiyonlarında yazın en güzel renkleriyle tasarlanan çoraplar sizleri bekliyor. Sağlıklı, yaza uygun dokuya sahip desenli penye çoraplarla, çorap modası ayaklarınıza eşlik ediyor.

Tenis boy, bilek ve babet çoraplar yaza damga vuracak

Yaz ateşi çoraplarınıza taşınırken, ferahlatan yaz meyveleri, bilektenis boy ve babet çoraplarında yerini aldı. Yazın en çok kullandığınız babetlerle, birbirinden özel desenlere sahip çoraplar buluşuyor. Desenli ve renkli penye çoraplar babet, spor ayakkabı ve günlük ayakkabılarınızla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yaz sıcaklarına karşı ayaklarınızı koruyan, terlemeyi önleyen desenli pamuk çoraplar, en eğlenceli halleriyle yaz coşkusunu taşıyor. Özel tasarımlarla buluşan son moda desenlere sahip penye çoraplar yazın vazgeçilmezleri olacak.

Meyveli ve hayvanlı desenlere bayılacaksınız

Socks Stations özel yaz koleksiyonu, yazın rahatlıkla kullanabileceğiniz onlarca farklı desene sahip. Desenli ve renkli penye çoraplar terlemeye karşı koruyucudur ve bu sebeple ayaklarınızın ferahlığı gün boyu sürüyor. Hem sağlıklı hem de kaliteli desenli çoraplar aynı zamanda çok eğlenceli. Desenli ve renkli pamuk çoraplar, yaz meyveleri ve çiçekleriyle süslendi. Yaz coşkusunu ayaklarınıza taşıyan özel penye çoraplar aynı zamanda hayvanlı çoraplarla yazın gözdesi. Kedili, tavşanlı, baykuşlu, tilkili ve köpekli birbirinden şirin hayvanların özel renklerle buluşması yaz çoraplarını daha da eğlenceli hale getirdi. 11’li Şirin Hayvanlar Bilek Çorap Kutusu’nda bir araya gelen bu çoraplarla çocuklarınıza eğitici ve eğlenceli sürprizler yapabilirsiniz.

Yaz neşesi renkli çoraplarda…

Desenli ve renkli çorap modası her kesimden insanın uyduğu ve oldukça eğlenceli bir moda. Küçük büyük herkesin ayaklarına taşınan espriler, özel tasarımlar, sanatsal çoraplar en güzel renklerle buluşuyor. Yaz neşesi de çorap modasından nasibini aldı. Emojili, meyveli, hayvan desenli, çizgi film karakterli, yazılı ve çizgili onlarca desen yüzlerce farklı tasarım olarak Socks Stations koleksiyonlarındaki yerini aldı. Kendinize, çocuklarınıza ve sevdikleriniz hoş sürprizler yapmak için mutlaka bu koleksiyonu görmelisiniz. Yaz, kış her mevsime uygun en güzel çoraplar sizler için bir araya getirildi. Kampanyalara göz atarak avantajlı fiyatları kaçırmayın.